Traduceri-Translatii-Trainner developement

Cursuri Engleză

Cursuri de limba engleza generala sau pentru afaceri

Cursurile de limba engleza sunt adaptate nevoilor cursantilor, in functie de pozitia pe care o au in cadrul companiilor in care lucreaza.

  1. Metodele de predare sunt interactive si comunicative, urmarindu-se dezvoltarea aptitudinilor necesare folosirii limbii engleze (scris, citit, vorbit, inteles dupa auz), in situatii uzuale sau in mediul de afaceri si profesional.
  2. Manualele (si materialele suplimentare) folosite sunt editate in Marea Britanie de catre editura Longman. Toate cursurile au suport audio pentru dezvoltarea aptitudinilor de intelegere dupa auz.
  3. Profesorii nostri au urmat cursuri de perfectionare postuniversitara, colaboreaza cu alte organizatii cum ar fi Organizatia Guvernamentala Americana Corpul Pacii si Consiliul Britanic, au participat la numeroase conferinte si simpozioane si folosesc in predare manuale si metode moderne si comunicative. Avem o buna experienta si in predarea cursurilor individuale specializate: limba engleza pentru afaceri si teste recunoscute international (TOEFL, IELTS, CAMBRIDGE, etc).
  4. Testul initial de evaluare, designul programei de curs, mapa de curs cu materiale de studiu si certificatul de absolvire pentru fiecare cursant (obtinut pentru prezenta la cel putin 80% din totalul orelor de curs/modul) sint incluse in pretul cursului. Pentru reinscrierea la un nivel superior, cel putin 40 de ore in 10 saptamini, fiecare cursant beneficiaza de un discount de 5% din pretul cursului.

Cursuri pregatitoare pentru examene recunoscute pe plan international

Aceste examene ofera atestate de limba engleza recunoscute international pentru cei care folosesc aceasta limba la locul de munca sau pentru studiu.

IELTS - International English Language Testing System
este un examen destinat persoanelor care solicita o certificarea a competentelor lingvistice pentru a lucra sau studia intr-o tara unde limba engleza este folosita pentru comunicare.

Testul are doua niveluri, General si Academic, si este administrat de Consiliul Britanic, IDP: IELTS Australia and the University of Cambridge ESOL Examinations.

Diploma IELTS este recunoscuta in sistemele de educatie din Australia, Canada, Noua Zeelanda, Africa de Sud si Marea Britanie, acum si peste 380 de universitati si colegii din Statele Unite. Testul este folosit de Ministerul Apararii, precum si de Consiliul Medical din Marea Britanie, de Departamentul de Imigrare din Australia, Noua Zeelanda, SUA si Marea Britanie.

TOEFL(Test of English as a Foreign Language)
Testul TOEFL este necesar pentru admiterea in colegii si universitati unde activitatea se desfasoara in limba engleza. Testul este folosit de numeroase agentii guvernamentale si de certificare, precum si de programele de schimb si burse pentru a evalua competenta lingvistica a candidatilor, a caror limba materna este alta decat limba engleza.

TOEIC (The Test of English for International Communication)
Este un test grilacare testeaza competenta lingvistica a candidatilor, a caror limba materna nu este limba engleza. Testul masoara nivelul de intelegere al unui text, abilitatile communicative, scris. Rezultatul indica nivelul de comunicare in mediul de afaceri, comert, industrie.

Examene Cambridge

Engleza Generala
Acestea sunt certificate recunoscute international, in fiecare an 1,5 milioane de oameni din 135 tari au nevoie de ele in cariera si studii.

KET (Key English Test)
Un examen la nivel elementar, va testeaza competenta lingvistica la acest nivel, scris si vorbit.

PET (Preliminary English Test)
Un examen la nivel intermediar, va testeaza capacitatea de comunicare in situatii de zi cu zi, scris si vorbit.

FCE (First Certificate in English)
Un examen la nivel post- intermediar, va testeaza capacitatea de comunicare in situatii de zi cu zi, scris si vorbit.

CAE (Certificate in Advanced English)
Un examen la nivel avansat, va testeaza capacitatea de comunicare in situatii de zi cu zi, scris si vorbit, pentru o comunicare eficienta.

CPE (Certificate of Proficiency in English)
UN examen foarte avansat, perfect daca ati atins un nivel ridicat al liimbii engleze, exterm de efficient pentru orice context al limbii engleze.

Engleza de afaceri

BEC (Business English Certificates)
O serie de trei examene concepute sa testeze competentele limbii engleze in context de afaceri. Ideal daca va pregatiti pentru o cariera in afaceri.
BEC Preliminary - pentru un nivel de baza, pre-intermediar, pana la intermediar

BEC Vantage - pentru un nivel intermediar pana la post-intermediar

BEC Higher - pentru un nivel post-intermediar pana la avansat