Oferta Curs Audio Limba Engleza by Marius Vasile



Învaţă Limba Engleză uşor şi rapid!


"Invata Limba Engleza Acum !"
"Afla Cum Poti Face Asta Fara Bataie De Cap"
De ce sa invatam limba Engleza?
Stim cu totii ca limba engleza este "baza" in ziua de azi. Nu cunosti limba engleza, cam greu sa nimeresti un servici bun.
"Cum sa invat Limba Engleza acasa?"
Probabil multi dintre noi au auzit aceasta intrebare in jurul nostru. Personal, consider ca aceasta limba este foarte usor de invatat DAR trebuie sa ai si vointa. Trebuie sa iti doresti sa inveti Limba Engleza. Primul pas pe care ar trebui sa il faci ca sa inveti engleza ar fi acela sa te gandesti foarte bine daca vrei sa faci asta. Daca te gandesti ca o sa inveti aceasta limba numai din obligatie sau nu vei mai continua cu invatatul, atunci nu mai are rost sa iti pierzi timpul si banii.


Cum incep?
Ok, deci te-ai hotarat, esti ferm convins ca vrei sa inveti Limba Engleza, care te va ajuta cu siguranta pe viitor! Cum incepi? Primul pas, organizeaza-ti timpul! Fa-ti un orar. Din timpul alocat televizorului sau calculatorului, aloca o parte si invatarii Limbii Engleze.
Ti-ai facut un orar? Perfect! Urmatorul pas este sa te gandesti cum vrei sa inveti Limba Engleza.



Nu ar fi frumos ca tu sa poti invata Limba Engleza, cu un minim efort, exersand in fata calculatorului, stand comod?
Normal ca da. Personal sunt pentru ideea... un lucru pe care il poti face relaxat, devine un lucru placut, si de aici... invatarea Limbii Engleze poate deveni un lucru agreabil in viata ta.

Si cu cat mai repede te hotarasti ceea ce vrei, nu trebuie decat sa urmezi instructiunile si sa incepi sa inveti Limba Engleza! Si, deoarce timpul tau este pretios, m-am asigurat ca vei intelege totul, cu un minim efort.
Cel mai important, este sa ai o dorinta sa iti schimbi viata, invatand Limba Engleza, si sa faci o promisiune ca iti vei crea viitorul asa cum doresti TU!
De asemenea va trebui sa fii hotarat sa imi urmezi planul de invatare si sa iti setezi propriul tau sistem.

Draga prietene,
Da, chiar poti invata limba engleza!
Sunt asa de sigur cand afirm asta, pentru ca am vazut cum functioneaza pe oameni foarte apropiati mie. Am cautat foarte mult pana am ajuns aici, dar in final a meritat. Rezultatele sunt cu mult peste cele mai optimiste vise ale mele.

Esti pregatit ?!



Ce trebuie sa fac?
”Curs audio de limba engleza” este un curs complet, dinamic care se bazeaza pe cele mai cunoscute elemente de invatarea unei limbi straine : ascultarea si citirea simultana precum scrierea si conversatia.
Vei ajunge sa vorbesti engleza foarte repede cu noul nostru curs audio si de asemenea vei trece peste paginile de text suplimentare, incluzand gramatica, vocabular, fraze comune si exercitii ca sa inveti ca o Racheta!
Lectiile de engleza te vor invata sa intelegi engleza intr-un mod foarte usor. Foloseste multe cuvinte si fraze care te vor ghida sa inveti corect de la inceput! Am conceput fiecare lectie foarte usor de invatat, separandu-le in mici parti, asa ca vei putea sa exersezi fiecare parte individual si apoi sa le pui cap la cap.



Metodele noastre originale si unice pe piata romaneasca iti permit sa absorbi engleza la fel de usor ca un copil care invata sa vorbeasca propria limba.
Spre deosebire de orele normale de liceu din Romania, cursurile noastre au fost concepute stiintific sa fie compatibile creierului, amplificandu-ti timpul de invata.
Invatati limba engleza moderna...Nu va pierdeti timpul invatand engleza traditionala, pe care nu o mai utilizeaza nimeni.
Acesta este un pachet modern si bine pus la punct, facut sa se potriveasca cu strazile si totusi sa va ofere lucrurile de care aveti nevoie.
Folositi tehnicile noastre avansate de invatare, in o treime din timpul normal ! Si veti invata cum proceseaza creierul dvs. informatiile, si cum sa maximizati timpul de invatare al limbiiengleze...(9 din 10 oameni sunt uluiti de aceste secrete!)
Cursul este structurat pe parcursul a 20 de lectii pe 10 cd-uri audio, in care gasesti tot ce-ti trebuie : exercitii pentru imbunatatirea si perfectionarea pronuntiei,exercitii de conversatie, dictionar, deci un ghid de invatare si auto evaluare a cunostintelor dobandite.
Fiecare din cele 20 de lectii audio de limba engleza vin impreuna cu textul in format pdf , pentru a intari lectiile in creierul dvs.

Vei invata gramatica o data cu conversatiile, fraze similare pe acelasi subiect, vocabular important pe care tu trebuie sa-l stii si multe altele.
Exercitiile noastre te vor face sa inveti rapid limba engleza!

Acest curs este o reteta simpla de invatare sustinuta a celei mai vorbite limbi de pe planeta.

Invatandu-mi secretele despre cum sa inveti engleza (la fel ca scrisul, cititul, vorbitul si ascultatul), te vei bucura de o nou si pasionala experienta Englezeasca care iti va permite sa vorbesticursiv si cu incredere.
Vei trece la un nivel avansat in vorbire , in acelasi timp cu toate celelalte aspecte.
Nu vei mai depinde de profesor , de bani si timp pierdut pe drumuri, poti invata oriunde si oricand!







Invata sa ai succes ! Cu noi e mult mai simplu.
Garantat 100%
Comanda acum , "Curs audio de limba engleza” si viata ta se va schimba peste noapte.

Mai multe relatii la urmatoarele adrese :
http://mariusvasile.blogspot.com/
mv-translations18@yahoo.com
trainer_teacher_translations@yahoo.com
&
Tel/ Fax : 0351 42 48 54
Mobile : 0769 688 406
Reprezentant contact:
Dl. Marius Vasile